Het verslag

Zaterdag 23 november 2013

Dag lieve allemaal, het is even stil geweest op deze pagina. Donderdag dus een heeele lange dag van Pskov naar Moskou, ruim 750 km hoofdzakelijk 2 baans wegen, waarbij je af en toe gedurende  700 meter even de gelegenheid krijgt om in te halen, dan wordt het dus een 3 baans weg, daarna krijgt het tegemoetkomend verkeer de gelegenheid om in te halen. Ja en dan kom je in de buurt van Moskou; en dan wordt het druk, heel erg druk, zeker rond de spits. Toen hebben we over 20 km ongeveer 1 1/2 uur gedaan. Wat een drukte, maar de Russen rijden heel gediciplineerd, geven je de ruimte, toeteren niet, zijn hoffelijk. maar ja een ringweg  met 6 banen iedere kant op, is wel druk. We kwamen in het donker aan en dan al die gebouwen schitterend mooi uitgelicht.

O ja vergeet nog te vertellen dat we vanochtend om 07.30 uur in pikkedonker weg reden en dat het pas tegen 10.30 uur licht begon te worden. Echt bizar, nog nooit eerder meegemaakt, dat het zo laat licht wordt. En gistermiddag was het al om 16.00 uur donker!!!

Vrijdag hadden we een rustdag, tijd om de was te (laten) doen, even lekker uitslapen en toen Moskou in. Wat een mooie stad en schoon dat het is. Ja, de taal is even lastig, zeker om met de metro de juiste haltes te vinden, maar met veel handen en voeten werk kom je erwel. Op enig moment stonden er 4 politieagenten op hun smartphone te zoeken hoe wij op een bepaald station konden komen en dat zonder 1 woord te zeggen, behalve dank je wel natuurljk. "Spasibo"

Begin nu dorst te krijgen, het is 18.30 uur, ga even naar de bar, en zal vanavond weer foto's toevoegen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.10 | 21:54

Inmiddels 4e zo te zien, zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Liefs, Bouke en Marjan

...
30.09 | 23:49

Dat zou wel eens het eerste ritje op het circuit geweest kunnen zijn voor deze Triump. Niet aardig dat ze haar deuren niet dicht houdt. Veel succes verder liefs

...
29.09 | 11:10

Dag jongelui,
De kop is eraf en wij begrijpen dat jullie 4e zijn geworden in de categorie.
Wij wensen jullie heel veel rijplezier, lieve groet Bouke en Marjan

...
26.05 | 02:12

Dat is nou geinig, ik kom per ongeluk op een rally site, en wie zie ik...
Heel veel plezier tijdens jullie reis, jullie zien eruit als een superteam.

...
Je vindt deze pagina leuk