Het verslag

Donderdag 12 december 2013

Ni hao ma??? Met ons gaat het goed, maandag werden we stipt op tijd door de taxi service van Emirates opgehaald, en na een vlucht van ruim 5 1/2 uur waren we op Dubai. Dit traject is werkelijk omgevlogen waarbij Arnold niet eens in de aan boord aanwezige  bar is geweest, hij zat verdiept in zijn film met een drankje onder handbereik. Na 3 uur wachten in een schitterende terminal/lounge vervolgeden wij ons traject naar Beijing. it keer duurde de vlucht een kleine 7 uur, we hadden de wind mee. Eenmaal aan boord ging bij mij langzamerhand het licht uit, en heb mijn stoeltje plat gegooid. Arnold heeft nog een film afgekeken en deed ook de luiken dicht (althans dat probeerde hij)

Dinsdag waren we dus in Beijing, het blijft een hectische stad. Ons hotel ligt midden in een Hutong, 1 van de 3 overgebleven laagbouw wijken met allerlei kronkelige straatjes. De andere Hutongs hebben allemaal voor de OS 2008 moeten wijken. Op het moment dat je zo'n wijk inrijd denk je "Waar kom ik in terecht" maar bij daglicht ziet het er toch beter uit.

In de avond in het hotel gegeten, lekker varkens-oren en gegrild spek, vanavond maar vroeg naar bed en morgen de stad in.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.10 | 21:54

Inmiddels 4e zo te zien, zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Liefs, Bouke en Marjan

...
30.09 | 23:49

Dat zou wel eens het eerste ritje op het circuit geweest kunnen zijn voor deze Triump. Niet aardig dat ze haar deuren niet dicht houdt. Veel succes verder liefs

...
29.09 | 11:10

Dag jongelui,
De kop is eraf en wij begrijpen dat jullie 4e zijn geworden in de categorie.
Wij wensen jullie heel veel rijplezier, lieve groet Bouke en Marjan

...
26.05 | 02:12

Dat is nou geinig, ik kom per ongeluk op een rally site, en wie zie ik...
Heel veel plezier tijdens jullie reis, jullie zien eruit als een superteam.

...
Je vindt deze pagina leuk