Het verslag

Zaterdag 14 december 2013

Gisteravond zouden we met de groep Peking eend gaan eten, dat hebben we ook inderdaad gedaan, maar wij waren in de veronderstelling dat we dat zouden doen in het meest befaamde Peking Eend restaurant, de oudste van de stad. Helaas, verkeerde voorspiegeling van zaken, zitten we eerst bijna 45 minuten in de bus om ergens in een winkelcentra in een mega restaurant terecht te komen, Eend was opzich wel lekker, maar niet wat we ervan voorgesteld hadden. Helaas,volgende keer gewoon onze eigen zin doen.

Vanochtend in alle vroegte op pad voor een rit van 700 km, in onze gehuurde auto. Zit een raar geluid in als je gas geeft, kennelijk iets los, maar daar moet je niet vreemd van opkijken want als je de motor start, klappen de buitenspiegels naar binnen...... dus raam open om spiegels recht te zetten. Auto heeft ook geen navigatie, nou is dat minder erg omdat we toch in colonne rijden, maar de radio heeft geen AUX ingang, laat staan een Bluetooth verbinding, maar wel een cassette speler, handig als je geen cassettes meer hebt. Dus luisteren we gewoon via de Iphone naar muziek. Wel 2 x een 12V stekker dus water kunnen we koken voor de koffie en de thee. In een stad op weg van beijing naar Zhenghzou werden we "gedropt" om ergens met 40 man binnen pak weg 45 minuten te eten, we moesten zelf maar iets uizoeken....., kijk naar de filmpjes  van de straat en oordeel zelf. Wij onthouden ons van commentaar. Uiteindelijk iets gevonden, maar dat gaat met zo'n groep in zo'n korte tijd gewoon niet lukken, helaas zaten onze gidsen ergens anders te eten, dus veel betalen voorweinig. Maar we blijven lachen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.10 | 21:54

Inmiddels 4e zo te zien, zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Liefs, Bouke en Marjan

...
30.09 | 23:49

Dat zou wel eens het eerste ritje op het circuit geweest kunnen zijn voor deze Triump. Niet aardig dat ze haar deuren niet dicht houdt. Veel succes verder liefs

...
29.09 | 11:10

Dag jongelui,
De kop is eraf en wij begrijpen dat jullie 4e zijn geworden in de categorie.
Wij wensen jullie heel veel rijplezier, lieve groet Bouke en Marjan

...
26.05 | 02:12

Dat is nou geinig, ik kom per ongeluk op een rally site, en wie zie ik...
Heel veel plezier tijdens jullie reis, jullie zien eruit als een superteam.

...
Je vindt deze pagina leuk