Het verslag

maandag 6 oktober, Samenvatting

Helaas, De tijd heeft mij ontbroken om iedere dag een verslag toe te voegen, de tijd tussen aankomst en diner, via de bar uiteraard, was iedere dag tekort, ook hadden we in veel hotels slecht of geen internet op de kamer dus nu maar een samenvatting.

de route leidde ons naar La Clusaz, Bardinecchio in Italie, via de mooiste cols van de Alpen, terug naar Divonne le Bains in Frankrijk uiteindelijk naar Saint Tropez.

Echt en recht stuk weg hebben we slechts weinig gezien. Wat een mooie tocht, de valleien, de gorges echt schitterend.

Na de 1e 2 etappes stonden we op de 4e plek, zijn iets afgezakt naar plek 7 maar hebben de laatste dagen weer zo goed gereden dat we uiteindelijk toch 4e geworden zijn. Kort na fervente rallyrijders en uitzetters. dus we mogen trots zijn.

In Saint Tropez de volgende dag met 4 door Wajer en Wajer gesponsorde Osprey 37 boten naar Tahiti Plage gevaren alwaar we bij Bora Bora een brunch hadden.

En toen was het afgelopen, de middag doorgebracht in het stadje en aan het zwembad, in de avond de mooie oude klassiek zeilschepen bewonderd die meededen aan de "Voile de St. Tropez".  Crisis ? hoe zo crisis ? Nou zeker niet hier, wat een boten liggen hier weer, en druk op de kades, zo gezellig.....

Het was de bedoeling om nog een paar dagen in St. T te blijven op de camping Kontiki waar we ruim 10 jaar de vakanties met de kinderen hebben doorgebracht, en binnendoor terug te rijden naar Spanje, maar problemen met de versnellingsbak deden ons besluiten om toch via de snelweg z.s.m. naar Spanje te rijden waar het makkelijker zou zijn geweest om gerepatrieerd te worden in geval de auto het zou begeven.

Wel een ander akkefietje onderweg meegemaakt, 4 km na een tankbeurt, hadden we een lekke rechtr achterband. Binnen 10 seconde stopte er een Franse auto, sprongen 2 kerels uit, met wegwerkershesjes an aan, kaartje van een "service-bedrijf" in de hand, ja ja, wilde wel komen "helpen" ik ben bij de auto gebleven en heb foto's van hun auto gemaakt, dat vonden ze niet zo prettig en zijn er als een speer vandoor gegaan. Vandaag bij thuiskomst blijkt dat er 2 messteken in de band zitten. Tja je kan maar niet alert genoeg zijn.

Foto's volgen z.s.m. 

Maandag 29 september

Zojuist aangekomen in Divonne le Bain, na een tocht van ca 315 km, met erg veel bochten. De regelmatigheid etappe vanochtend is weer goed verlopen, die van de middag, beetje verprutst. Tussendoor nog een paar rondjes op het circuit gereden. Ging het bijna fout, na het uitkomen van een bocht vliegt de deur van Arnold open, gelukkig hield de 4-punts gordel hem op z'n plaats. Ben benieuwd naar de uitslag. 

Morgen wacht ons een relatief korte rit, ruim 200 km maar wel weer veel bergen naar La Clusaz. Zijn op redelijk bekend terrein hier. Sfeer in de auto is prima, en het is ook dit jaar weer een hele leuke groep.

 

Nennig

Gisteravond aangekomen in Nennig aan de Moezel in Duitsland alwaar wij morgen aan onze nieuwe rally gaan beginnen. Deze duurt een week en brengt ons naar Saint Tropez. Wij rijden deze keer met een echte klassieker, een Triumph Herald Vitesse uit 1963.

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bouke em Marjan | Antwoord 03.10.2014 21.54

Inmiddels 4e zo te zien, zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Liefs, Bouke en Marjan

Bouke en Marjan | Antwoord 29.09.2014 11.10

Dag jongelui,
De kop is eraf en wij begrijpen dat jullie 4e zijn geworden in de categorie.
Wij wensen jullie heel veel rijplezier, lieve groet Bouke en Marjan

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.10 | 21:54

Inmiddels 4e zo te zien, zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Liefs, Bouke en Marjan

...
30.09 | 23:49

Dat zou wel eens het eerste ritje op het circuit geweest kunnen zijn voor deze Triump. Niet aardig dat ze haar deuren niet dicht houdt. Veel succes verder liefs

...
29.09 | 11:10

Dag jongelui,
De kop is eraf en wij begrijpen dat jullie 4e zijn geworden in de categorie.
Wij wensen jullie heel veel rijplezier, lieve groet Bouke en Marjan

...
26.05 | 02:12

Dat is nou geinig, ik kom per ongeluk op een rally site, en wie zie ik...
Heel veel plezier tijdens jullie reis, jullie zien eruit als een superteam.

...
Je vindt deze pagina leuk